Peter A.G. og Gnags er meldt i topform efter finalen på Skanderborg-festivalen i sidste weekend. På lørdag står rockveteranerne på Havnescenen i Silkeborg. Foto: Martin Ballund

Få overblikket: Ildfest med masser af musik

Store navne på Havnescenen og masser af underholdning i Regatta-teltene

REGATTA Regattaen er i fuld gang og hver aften til og med det store brag af en finale lørdag aften er der masser af musik på programmet.

I aften står den på koncert med Queen Machine på den store scene på Havnen. Fredag er det Dodo and the Dodos og lørdag aften runder Gnags koncertrækken af.

Rundt om i de mange telte, er der også masser af koncerter. I aften spiller Rocazino i Hjejleteltet på Havnen. Fredag byder teltet på Det vildeste Band, og lørdag middag er der akustisk koncert med Rasmus Walter.

I Jysk Musikteater er der Jazz Town under Regattaen. Fredag er der Drewsens Kult Jazz Jam og Creole Cats. Lørdag er der frokostjazz med The Jazz Pop med Janni Lavrsen og koncert med Caribic Steelband på musik- og teaterhusets jazzscene under Regattaen. I SIF-teltet er Luis Band og Greatest på scenen i aften og fredag er der koncert med Bugge-Schmidt Duo og Lebeat. Lørdag står Ked’li, Party Players og DJ Killers på plakaten.

I teltet på Torvet kan man torsdag aften komme til koncert med Den røde Tråd, som fredag fortsætter kopi-festen med The Boss og Almost AC/DC. Lørdag der igen Shubidua-klassikere med Den Røde Tråd. I det Magiske Spejltelt er der igen i år international kabaret, komik, akrobatik på programmet. Hver aften er der underholdning med Alex O Trio, kabaret med dansepigerne Foxy Ladies, komik med russiske Andrey Jigalov og tyske Fred samt tryllerier med Duo Minasov.