Nikolaj Markussen. Foto: Jakob stigsen Andersen

BSV tabte til fransk storhold

Peter A. Sørensen 

Nantes var for stor en mundfuld ved fransk træningsturnering

HÅNDBOLD Efter fire test-sejre i træk måtte Bjerringbro-silkeborg bøje sig for det franske storhold fra Nantes.

Det skete ved den franske testturnering Trophee Morbi’Hand, hvor de stærke franskmænd, der har hentet Kiril Lazerov til klubben, vandt med 37-29.

Efter et kvarter førte franskmændene med fire, og sådan så det også ud ved pausen, hvor Nantes førte 18-14. Efter pausen blev det ikke bedre, og Nikolaj Markussen fastslog efter kampen, at Nantes var et niveau eller to bedre.

– Nantes er et rigtig godt hold. De har rigtig mange dygtige spillere, og de lægger os under et stort pres over 60 minutter. Og så er det ikke normalt for os, at vi lukker så mange mål ind, og når vi gør det, er det svært at slå et hold som Nantes.

BSV’erne flyver mandag retur til Danmark, og fredag er der kommet en sidste træningskamp på plads. Det er mod Kristian Kjelling og Drammen, der kommer til Jysk.

De forsvarende bronzevindere indleder sæsonen næste tirsdag med en 1/8-finalekamp i Santander Cup på udebane mod TM Tønder. Ligaen skyder de i gang lørdag den 2. september, hvor Aalborg Håndbold kommer til Silekborg.