Cyclist

Politiet efterlyser vidner til cyklist-uheld

Adam Haff 

Politiet har brug for hjælp i et uheld af ældre dato. 72-årig mand er nemlig blevet lammet i kroppen

SILKEBORG Et sammenstød mellem to cyklister har vist sig at være mere alvorlig, end først antaget, og derfor beder politiet nu offentligheden om hjælp.

For godt tre måneder siden, lørdag 13. maj, stødte to cyklister frontalt sammen på den gamle banesti, ud for Krogshvej 14 i Silkeborg. Den benyttes som gang- og cykelsti, og da de to mænd kort før klokken 14 stødte sammen, skete det lige ved en gruppe af mennesker.

Og det er de folk, som politiet nu forsøger at komme i kontakt med:

- Begge cyklister kom til skade. Men særligt den ene, en 72-årig mand, er blevet ramt. Han har fået lammelse af kroppen. I forbindelse med udredningen af sagen har vi derfor brug for at høre fra de vidner, som var på stedet, siger politiassistent Flemming Just, politiet i Silkeborg.

Han oplyser, at en 57-årig mand kørte ad banestien mod nord. Han ringede med klokken, da han skulle passere gruppen af mennesker. De trak ind til siden og den 57-årige kørte forbi. Uheldigvis stødte han og den ældre mand, som kørte i modsat retning, sammen.

Med ret så alvorlige konsekvenser til følge.

Hvis man har oplysninger i sagen vil politiet gerne have besked på telefon 114.