Dansk tivoli-park udsættes for massiv kritik

Brian Holst 

Et af Europas største, omrejsende tivolier, får massiv kritik, efter at en syv-årig pige var ved at flyve ud af en forlystelse under Silkeborg Ildfestregatta

SILKEBORG Skrantende sikkerhed, uopmærksomme kontrollører og farlige lappeløsninger er blandt kritikpunkterne af Nordisk Tivoli Park, der havde stillet tivoli op til Silkeborg Ildfestregatta, der sluttede lørdag.

Det skriver Midtjyllands Avis.

Fredag eftermiddag fortalte Lena Frost Mortensen fra Silkeborg, at hendes datter var tæt på at flyve ud af forlystelsen »Body Rock«. Moren har blandt andet sendt et billede til Midtjyllands Avis, som viser, at pigen kun med nød og næppe formår at holde sig i forlystelsen.

Efterfølgende har op mod 400 kommenteret hændelsen på Midtjyllands Avis’ Facebook side. Mange af kommentarerne handler om samme type oplevelse med den pågældende forlystelse. Desuden er der talrige ytringer om generelt skrantende sikkerhed, uopmærksomme kontrollører og farlige lappeløsninger i Nordisk Tivoli Park.

Politiet i Silkeborg måtte lørdag aften lukke en anden forlystelse i Nordisk Tivoli Park. Det drejer sig om forlystelsen »Take Off«, fordi der pludselig blev slynget en låge af den vilde forlystelse. Ingen blev ramt af lågen. Politiet inspicerede også »Body Rock«, som den syv-årige pige var ved at blive slynget ud af. Politiet fandt dog ikke anledning til at lukke den.

Midtjyllands Avis har forsøgt at få en kommentar fra direktøren i Nordisk Tivoli Park, Lars Winther. Han har ikke ønsket at udtale sig.