Martin Jakobsen er ikke nervøs for, om han kan varetage både en plads i regionsrådet og i Silkeborg Byråd. - Jeg har jo ikke prøvet at sidde begge steder før, men det er der rigtigt mange andre politikere, som kan, siger han. Foto: Jakob Stigsen Andersen

K vælger Martin Jakobsen som spidskandidat

Jesper Rosenquist 

Efter en lang proces har Det Konservative Folkeparti nu valgt Martin Jakobsen som deres spidskandidat til kommunalvalget

SILKEBORG Det Konservative Folkeparti har ledt med lys og lygte efter en spidskandidat til det kommende kommunalvalg.

Tirsdag aften valgte partiets medlemmer så Martin Jakobsen til spidskandidat, der tidligere har siddet i byrådet i en enkelt periode.

- Det er en kæmpestor og enormt spændende udfordring, det her. Jeg har været aktiv i politik, siden jeg var 15 år, og når man interesserer sig for politik og sit lokalsamfund og gerne vil have indflydelse på sine omgivelser, så er det en stor chance at få, siger han.

Det Konservative Folkeparti valgte i samme ombæring yderligere syv kandidater til kommunalvalget: Line Damgaard Lauritsen, Sydbye, Jørn Ravn, Funder, Henrik Stæhr, Sejs-Svejbæk, Morten Riis Skydsgaard, Sorring, Allan Risbo, Neder Hvam, André Guulvard, Fårvang og Marcus Sommerbirk, Resenbro