Messen byder på alternative behandlinger, læsninger, foredrag, salgsstande m.v.

Messe om alternativ behandling

Man kan møde en lang række forskelige alternative behandlingsformer i den kommende weekend

SILKEBORG I weekenden den 26.-27. august slår Lunden i Silkeborg igen dørene op for en messe om alternativ behandling. En messe, der har det formål at udbrede kendskabet til alternative behandlingsformer, alternativ livsforståelse og behandlinger for krop og sjæl.

Begge de store sale i Lunden vil blive fyldt med stande, og de besøgende kan blandt andet opleve: håndlæsning, clairvoyance, regression, sten, krystaller, healing, tarot, glaskunst, kraniosakral-terapi, zoneterapi og diverse salgsstande.

Ud over diverse behandlinger og læsninger m.m, kan man efter at have betalt entre til messen gratis deltage i 17 foredrag.

Desuden holder John Calmar fra Aarhus »klarsynsdemonstration« lørdag eftermiddag, og Jesper Hjøllund fra Vejle holder foredraget »I sjælens rige« søndag eftermiddag, der er ekstra entre til disse to foredrag.

Arrangør af messen er Michael Agerholm fra Højslev ved Skive.