Der er mellem Arriva og Outwash blevet lavet en speciel rabatordning til Arrivas kunder. Foto: Outwash

Arriva tilbyder bilvask ved Silkeborg Station

Pia Egeberg 

Nu er det muligt at få vasket sin bil på Silkeborg Station, mens man er på arbejde eller udenbys

SILKEBORG Det kan være svært at nå at få vasket bilen i en travl hverdag. Måske kan det også være svært at nå at få bilen kørt i vaskehal. Det vil Arriva nu hjælpe deres kunder med.

Silkeborg er således med i et nyt projekt, hvor man mod betaling kan få bilen vasket, mens man er af sted med toget.

Det er klargøringsfirmaet Outwash, der kommer hen på stationen og vasker bilen, mens man er på rejse. Når man så kommer tilbage med toget, vil der på stationen stå en helt nyvasket bil og vente på én.

Metoden er enkel.

Du booker en tid på Outwash.dk hvor du indtaster bilmærke og nummerpladenummer. På den pågældende dag for bilvasken parkerer du bare på en hvilken som helst parkeringsplads på stationen, og dernæst vil folkene fra Outwash så finde bilen og vaske den.

Anders Rasmussen, Commercial Manager for Arriva, fortæller, at bilvaskerne sagtens kan komme til for andre parkerede biler.

- De vasker bilen forsigtigt og i hånden, så de ikke rammer og sprøjter på de andre parkerede biler, siger Anders Rasmussen.

Kun to steder
Det nye initiativ fra Arriva er indtil videre kun tilgængeligt ved stationerne i Hinnerup og Silkeborg. For Arriva handler det om at gøre noget ekstra for kunderne.

- Vi vil gerne gøre hverdagen nemmere for vores kunder. Det er en nem løsning, hvis bilen alligevel holder parkeret ved stationen, udtaler Kenneth Korsgaard, kommerciel chef hos Arriva, i en pressemeddelelse.

Tilbuddet omfatter en fuld udvendig vask inklusiv dampvask, aftørring og vask af ruder.