- At spille Backgammon kan godt beskrives som fitness for hjernen, hvor der hele tiden også indgår spænding om det næste terningeslag og kampudfaldet i det hele taget. Nogle spillere bruger deres intuition og erfaring til at spille, men oftest vil der være nogle enkelte ryk, som rent statistisk er det mest rigtige at rykke i en specifik stilling, når terningerne er kastet af en spiller, lyder det fra Flemming Lund Sørensen,

Backgammonklub er klar til ny sæson

Silkeborg Backgammon Klub, der er officielt godkendt af Dansk Backgammon Forbund, afholder backgammon-turnering hver tirsdag i Lunden

SILKEBORG - Vi er altid interesserede i at få besøg af nye og erfarne spillere og få dem til at deltage i vores spændende Backgammon-turneringer, lyder det fra Flemming Lund Sørensen, Silkeborg Backgammon Klub.

Klubben afholder normalt en mindre backgammon-turnering hver tirsdag i Lunden. Det er gratis at deltage, og ifølge Flemming Lund Sørensen plejer turneringen at være færdig omkring klokken 23.

- Vi har nu fået sat et rigtigt effektivt og professionelt turneringsformat op, så turneringerne kører problemfrit, og alle spillere er typisk garanteret at få spillet 3-4 kampe til 7 point eller eventuelt til 5 point. Alle kampe spilles mod en ny spille , og vi er normalt omkring 10 deltagere fra Silkeborg og omegn, siger Flemming Lund Sørensen.

Klubben har et bredt udvalg af både nye samt flere gode og erfarne spillere, der rigtigt gerne vil bruge deres viden og erfaring til at lære nye spillere om backgammon-spillets fascinerende tricks.

Fra september deltager et lokalt hold fra Silkeborg i Dansk Backgammon Forbunds holdturnering mod andre klubhold fra Jylland og Fyn.