Rasmus Seebach kommer endelig til Bjerringbro med sin hitparade af sing-a-long-sange. Foto: Jakob Stigsen Andersen

Bjerringbro fyrer op for danske topnavne

Kim Simmelsgaard 

Med Rasmus Seebach og TV2 som topnavne på årets Fyrværkerifestival er der lagt op til, at 6500 festivalgæster i Bjerringbro får motioneret stemmebåndene

FESTIVAL 6500 feststemte festivaldeltagere vil være på plads til den største gang fællessang nogensinde i Bjerringbro, når Fyrværkerifestivalen anno 2017 blænder op for flere danske topnavne, der uden tvivl vil tage en engel med til de første kærester på månen - eller helt op til under stjernerne på himlen i et sandt potpourri af hit på hit på hit.

Rigtigt gættet - det er Rasmus Seebach og TV2, der står øverst på den omfattende plakat, hvor der også på den store scene er navne som evigt populære Queen Machine, Back to Back, der sikkert tager en vis Jonathan med til den store musikfest, samt Johnny de Luxe med Christian Brøns til lejligheden,

En særlig teltscene
Alle bands er garanter for at levere musik, der appellerer til at bruge stemmebåndene, der så til gengæld vil have rigtigt gode mulige for at bliver smurt rundt omkring på den store men alligevel intimt indrettet plads, hvor der i år er dobbelt så mange muligheder for at sidde ned.

Enten ude på pladsen ved borde og stole, på paller eller ved nyskabelsen - et hytteområde med en stor terrasse og specialøl.

Udover navnene på den store scene er der tre spændende navne på programmet på den såkaldte teltscene.Her skal Johnny Madsen nok sørge for god rock fra det vestlige Jylland iklædt sin rå og karakteristiske stemme, der nok skal sende indtil flere kendte hits ud over scenekanten.

På teltscenen er der også optræden fra DJ Alligator og ikke mindst Italobrothers, der før har givet Bjerringbro en stor oplevelse med et intenst show. Denne gang som rosinen i den musikalske pølseende, inden det store festfyrværkeri - sådan omkring klokken 01. Det er 12 timer efter, Queen Machine som det første band er gået på scenen.

Arrangør Mikael Andersen ser frem til igen i år at skabe en fest af de helt uforglemmelige i Bjerringbro.

Stort musikbudget
- Det er det stærkeste program, vi nogensinde har sat sammen, og vi har i år gjort endnu mere ud af at gøre pladsen endnu mere hyggelig end tidligere ved at lave mange mindre rum i det store rum. Blandt andet ved igen i år at plante store træer, siger Mikael Andersen og fortæller, at der er tale om et millionbudget ved årets store festival.

- Musikbudgettet ligger lige omkring 2,4 millioner inklusiv scene og lys, oplyser han.