Det er nu godt to år siden, at Lisbeth Koefoed Jensen første gang bød på fortællinger i sit orangeri. Foto: Bjarne Gregersen

Fortælling om en flyvende baby i Voel

VOEL Søndag eftermiddag den 3. september skal der atter fortælles historier i Voel Fortællehus hos Lisbeth Koefoed Jensen. Det foregår som sædvanlig i hendes orangeri på Hjortgårdsvej, og hvor man kommer til gennem haven via Voel Kirkes p-plads.

Gæstefortæller Marianne Løkke fra Funder fortæller historien »Den flyvende baby« af Steen Kaalø. Værten vil selv fortælle en historie fra et amerikansk fængsel og en historie af Martin Andersen Nexø. Der kan også blive mulighed for fortællelege for dem, der har lyst, og hvis der bliver tid til det. For deltagerne er også velkomne til at komme med deres fortællinger eller andre indslag.

Denne fortællegang er der endda is til kagen i pausen, leveret af Voel Ismejeri.