Marie Frank giver koncert i Voel Kirke. Foto: Kaare Viemose

Voel varmer op til byfest

Bjarne Gregersen 

Fire dages byfest indledes med koncert med Marie Frank

VOEL Der er allerede godt gang i billetsalget til en række af arrangementerne ved årets byfest i Voel, hvor der skal festes over fire dage fra torsdag den 7. til søndag den 10. september.

Den lokale kirke er med så at sige i »begge ender«, for traditionen tro indledes byfesten om torsdagen med en koncert i Voel Kirke, og om søndagen er der høstgudstjeneste i festteltet på byens sportsplads.

Til kirkekoncerten er det denne gang lykkes at få musikeren, sangeren og sangskriveren Marie Frank til Voel. Det var allerede ved sin debut i 1999, at Marie Frank for alvor slog igennem, og hvor hun modtog priserne som Årets Danske Sangerinde og Årets Nye Danske Navn og for at have begået Årets Danske Popudgivelse.

Fredag aften er der fest for børnene i Voel Forsamlingshus, mens de voksne kan komme til ølsmagning i festteltet. Lørdag er der fuldt program på sportspladsen med rundstykker fra morgenstunden, gadefodbold og en lang række andre aktiviteter for hele familien, inden aftenens store fest i forsamlingshuset med spisning og med Luisband på scenen.

Næstre formiddag er der så gudstjeneste, inden festdagene rundes af på hyggelig vis med samtalesalon i legestuens lokaler med emnerne håb og drømme.