Voldssag i retten: Medarbejder behandlede sigtedes skatte-sag

Palle Heering Nielsen og Søren Nielsen 

Fredag morgen sad tre mænd i grundlovs-forhør ved Retten i Herning. Her kom det frem, at medarbejderen har behandlet en skattesag, som knytter sig til en af de sigtedes virksomhed

SILKEBORG Politiet mener, at have opnået et stort gennembrud i den opsigtsvækkende sag om vold mod en medarbejder ved Skat, der bor ved Silkeborg.

Tre mænd fra København-området sad fredag morgen foran en dommer, fordi de er sigtet for at have begået grov vold mod den 37-årig kvindelige Skat-medarbejder. Kvinden blev overfaldet udenfor sit hjem tidligt om morgenen den 14. marts 2017.

I retten lød sigtelsen på, at de tre mænd har planlagt og udøvet vold af særlig rå, brutal eller farlig karakter begået mod nogen i offentlig tjeneste eller hverv.

Især en af mændene havde ifølge sigtelsen uddelt knytnæveslag i ansigtet og på kroppen af den 37-årige kvinde. Manden var maskeret og slagene fortsatte, mens kvinden lå på jorden.

Ved overfaldet pådrog kvinden sig flere kæbe- og ribbensbrud.

I retten kom det frem, at motivet ifølge sigtelsen knytter sig til en skattesag vedrørende den ene mands virksomhed. Der er tale om en sag, som kvinden har behandlet.

Mændene er henholdsvis 28 år, 36 år og 47 år og er af anden etnisk herkomst end dansk. De to af mændene har enslydende efternavne, og der var også en tolk til stede i retten.

De nægtede sig alle tre skyldige.