Silkeborg Koret er klar til en efterårssæson med flere spændende opgaver.

Sæsonstart i Silkeborg Koret

Koret vil gerne have flere stemmer til sæson med mange aktiviteter

SILKEBORG Tirsdag den 29. august tager Silkeborg Koret fat efter sommerferien, og man håber på nye sangere til en sæson, der vil byde på mange spændende udfordringer, bl.a. korstævne med Erik Sommer, Spillemandsmessen, julemesse på Rosenholm og julekoncert i Vinderslev Kirke.

Korets dirigent siden januar 2016 er Malene Rohden. Hun er i gang med kandidatstudiet som musikpædagog på Det Jyske Musikkonservatorium og synger selv i Akademisk Kor Århus, som repræsenterede Danmark ved Eurovision Kor Grand Prix i Riga i juli.

Silkeborg Koret søger særligt herrestemmer, men koret er åbent for alle. Der er intet krav om nodekendskab eller erfaring, kun engagement og god energi. Koret øver hver tirsdag aften i rytmiksalen på Den kreative Skole på Bindslevs Plads i Silkeborg.