Her et glimt af afslutningen på sommersæsonen.

Gymnastikforeningen går fra sommermotion til vinteraktiviteter

Vintersæsonen starter mandag 4. september

GYMNASTIK Så skifter sæsonen igen. Mandag den 21. august sluttede Silkeborg Gymnastikforenings udendørs sommergymnastik ved klubhuset på Marienlundsvej med motion, efterfulgt af hygge omkring grillen efterfulgt af snak omkring dåsen med småkager, som normalt afslutter aftenens træning. Og nok har sommeren har været kølig og våd, men ikke våd om mandagene mellem kl. 18.30-20.00, for der har slet ikke været aflysninger på grund af vejret.

En del af de udendørs aktiviteter er også atletik i forbindelse med, at man tager idrætsmærket. Her blev nemlig løbet 60 meter løb, kastet med slyngbold eller lavet kuglestød, sprunget længde- eller højdespring, der blev gennemført en udholdenhedsprøve, som er gang, løb eller svømning, ligesom deltagerne lavede en formprøve, som bl.a. er lidt forskellige styrketræningsøvelser.

Hvis man spørger deltagerne, vil de sige, at det er ikke svært, man skal bare være lidt i form, og der er mulighed for at vælge forskellige kategorier og øvelser.

Idrætsmærker
I år tog følgende syv personer idrætsmærket:

Guld nr. 3: Mette Riecke

Guld nr. 12: Sigfred Nielsen

Guld nr. 17: Lars Staghøj

Guld nr. 18: Anne Marie Hein

Guld nr. 41: Lis Kristiansen

Guld nr. 43: Lizzi Martinussen

Guld nr. 47: Henrik Vang-Holm

Idrætsmærket blev uddelt af formand for Silkeborg Gymnastikforening, Inger K. Nielsen, som samtidigt takkede dommerne Lizzi Martinussen, Lis Kristiansen og Lars Staghøj for deres bistand ved aflæggelse af de forskellige prøver.

Vinteraktiviteterne starter mandag den 4. september, hvor sale og haller fyldes med gymnaster i alle aldre fra barn-/forælderhold til børne-, voksen- og seniorhold, der er 55 hold inklusiv volleybold- og løbehold.

Det fulde program ses på www.sgf.dk. Mange har allerede benyttet sig af, at der er åbent for tilmeldingen, så det ser ud til at blive en god vintersæson.