Der bliver masser at se på ved lørdagens veteran-lastbiltræf i Gjern. Privatfoto

Masser af lastbiler i Gjern

Bjarne Gregersen 

Gamle lastbiler og busser og andre veteran-køretøjer skal til træf i Gjern

GJERN Lørdag den 3. september er der atter veteranlastbiltræf ved Jysk Automobilmuseum i Gjern.

En speciel gren af de klassiske køretøjer er landevejens slidere –-lastbilerne, busserne, varevognene og lignende, og her kan man for alvor tale om en speciel kultur.

Disse nyttekøretøjer, der blandt andet omfatter mærker MAN, Mercedes, Scania, Volvo, Bedford, Ford, Dodge, Citroen, Hanomag, Triangel, Mack, Folkevognsbussen, Nimbus og mange, mange flere og deres ejere har i mange år sat hinanden stævne ved det årlige veteranlastbiltræf ved Jysk Automobilmuseum i Gjern.

Det er 24. gang, at Dansk Vintage Motor Club og Jysk Automobilmuseum i Gjern inviterer til træf på den store plæne foran museet. Gamle lastbiler, busser, varevogne og andre gamle nyttekøretøjer over 25 år er velkomne sammen med de mange interesserede gæster, der plejer at dukke op.