Silkeborg Løbeklub sætter sæsonen i gang med nye hold i løbeskolen.

Nyt løbeskolehold i Silkeborg Løbeklub

Træningen indledes på tirsdag

SILKEBORG Silkeborg Løbeklub starter nyt løbeskolehold tirsdag den 5. september. Et tilbud til såvel nye løbere som folk, der gerne vil løbe længere eller hurtigere.

Løbeklubben står klar med et 13-ugers løbeprogram med to ugentlige træninger.

Deltagerne lærer ikke blot at løbe, men får også en guide i styrke og motivation. Programmet er udviklet i samarbejde med DGI og DAF.

Det primære er at få nogle gode løbeoplevelser med »lidelsesfæller« på eget niveau, men Silkeborg Løbeklub gør også meget ud af det sociale. Ud over hyggesnakken under løbeturen samles deltagerne over en kop kaffe e.l. bagefter, ligesom der arrangeres rundstykkespisning, fællesspisning, klubaftener m.v. i løbet af sæsonen.

To løbeniveauer
Ved træningen er der to forskellige løbeniveauer:

5-kæmperne er for begyndere og letøvede og er både rettet mod deltagere, der vil i form til at løbe 5 km, og deltagere, der gerne vil kunne løbe lidt hurtigere på 5 km. 5-kæmperne er for alle, der i udgangspunktet kan løbe 10 minutter.

10-kæmperne er for letøvede til øvede løbere, som vil træne efter at kunne løbe 10 km eller kunne løbe lidt hurtigere på 10 km. 10-kæmperne er for alle, der, uanset tempo, kan løbe omkring 5 km og har mod på lidt mere målrettet træning.

Løbetræningen foregår tirsdage og torsdage ved aftenstid fra omklædningsrummene på Almindsøvej 17. Deltagerne mødes omklædte. Den første aften bydes der på burger efter løbet.