De økologiske høst- markeder byder på forskellige aktiviteter for børn.

Så er der igen høstmarked på Holm Mølle

LEMMING Efter nogle års pause er der igen marked på Holm Mølle ved Lemming, denne gang høstmarked som holdes søndag den 3. september. I laden vil kreative udstillere præsentere og sælge smuk og original kunsthåndværk. Desuden er der en udstilling med billeder af Ellen Korshøj samt fotografier af Ditte Brøns.

På gårdspladsen er der gode smagsoplevelser samt smukke blomster. I cafeen vil der være mulighed for at købe en kop kaffe, te, øl eller sodavand med hjemmebag.

Holm Mølle ligger på Holmmøllevej 41 - i Alling Ådal, hvor margeritruten følger dalen fra Vinderslevholm i vest til Kongensbro i øst. Nær møllen er der tre små søer, hvor Silkeborg kommune har sat tavler op med fortælling om, hvad man kan iagttage netop her. Der er desuden udarbejdet en »Blå Folder« med en lokal natursti, og der er mulighed for at gå en tur i den gamle have.