Efterlysning: Vinderen af Regatta-bil søges stadig

Brian Holst 

Hovedgevinsten i Regatta-hæfterne, en ny Seat Ibiza, er stadig ikke blevet afsat

SILKEBORG Måske sidder vinderen af en ny Seat Ibiza til knap 150.000 kroner uvidende om sit held på en ferie sydpå med en drinks i hånden. Måske er vinderen af den nye bil måske kommet til at smide vinderhæftet i skraldespanden. Eller måske er det tabt i søen under den festlige Regatta.

Faktum er, at det stadig er et mysterium, hvem der har vundet hovedgevinsten i den store Lions Regatta-hæfte konkurrence. Og hvis man er i tvivl: Vindernummeret er 5935.

- Samtlige 5000 Regatta-hæfter blev solgt - det sidste klokken 17.55 lørdag aften under Regattaen. Derfor er der ingen tvivl om, at vinderhæftet er et sted derude. Hæftet kan være solgt til en turist, men vedkommende vil i givet fald kunne se vindernummeret på vores hjemmeside, siger Bjarne Kragelund fra Lions International i Silkeborg.

Desuden har vindernumrene været offentliggjort i Ekstra Posten og Midtjyllands Avis.

Vinderen af bilen har en deadline, der strækker sig frem til den 22. september. Hvis bilen ikke er afhentet hos Ole Winther Auto i Funder inden den dato, tilfalder bilen Lions.

- Det håber vi naturligvis ikke kommer til at ske. Vi håber, at vinderen henvender sig, og der er tid endnu. Til sidste Regatta gik der også et stykke tid inden vinderen henvendte sig, fordi vinderen var på ferie, siger Bjarne Kragelund.

Foruden bilen har vinderne af et kørekort samt tre gavekort ikke afhentet gevinsterne.

Salget af Regatta-hæfterne plejer at give et overskud på 250.000 til 300.000 kroner, som Lions kan donere til godgørende formål.

Hvis man pludselig finder ud af, at man har vundet bilen, skal man henvende sig hos Ole Winther Auto i Funder med vinderhæftet.