Sebastian Skube ses her i aktion for BSV i Champions League i sidste sæson Foto: Jakob Stigsen Andersen

BSV forlænger med profil

Mathias Hove Andersen 

Sebastian Skube har skrevet under på en ny kontrakt med Bjerringbro-Silkeborg

HÅNDBOLD Bjerringbro-Silkeborg kunne umiddelbart inden lørdagens ligapremiere mod Aalborg Håndbold overlevere en god nyhed til hjemmepublikummet i Jysk Arena.

Sebastian Skube har således skrevet under på en ny kontrakt med bronzevinderne, og den slovenske playmaker er derfor at finde i BSV yderligere en sæson - frem til 2019.

- Jeg har det godt, min familie har det godt, og min datter er glad her i Danmark. Der er ingen grund til at skifte klub og flytte, når vi har det så godt her, siger Sebastian Skube, der også på håndboldbanen nyder tilværelsen i Danmark og i Bjerringbro-Silkeborg.

- Vi har et godt hold og et godt træningsmiljø, og så er jeg rigtig glad for den gode stemning i Jysk Arena, uddyber han.

Imponerede i Europa
Sebastian Skube havde store aktier i Bjerringbro-Silkeborgs DM-triumf i 2016, og i sidste sæson imponerede han i Champions League, hvor han blev nomineret som den bedste playmaker i Champions League sammen med navne som Andy Schmid og Nikola Karabatic. I de kommende sæsoner håber han på mere europæisk succes.

- Det er virkelig fedt at være på et hold, hvor vi kan begå os på den europæiske scene. I år spiller vi EHF Cup, og jeg vil rigtig gerne med i Final4, og så håber jeg, at vi kan spille Champions League igen næste år. Det var rigtig sjovt i sidste sæson, og vi lærte en masse både individuelt og som hold, siger Sebastian Skube, der også har store ambitioner på sit holds vegne i ligaen.

- Vi skal i finalen. Der er mange hold i den danske liga, der er gode, men jeg mener, at vi har holdet til at gå i finalen. Vi skal være gode gennem hele sæsonen og så ramme topformen i april og maj, vurderer Sebastian Skube.

»Skube er scoop«
Cheftræner Peter Bredsdorff-Larsen lægger ikke skjul på, at det er et scoop for klubben at holde på sloveneren frem til 2019.

- Vi føler os stadigvæk privilegerede og heldige over, at det i sin tid lykkedes at få Sebastian Skube til at bosætte sig i Silkeborg og være med til at bygge noget nyt op i Bjerringbro-Silkeborg. Vi har haft et fantastisk samarbejde med Skube, som er meget optaget af at være med til at udvikle vores hold og vores spil. Han har fra dag et været en nøglespiller i opnåelsen af vores flotte resultater, siger Peter Bredsdorff-Larsen, der mener, at Sebastian Skube er en unik spiller.

- Jeg glæder mig over, at både han og hans familie er så glade for at være i Bjerringbro-Silkeborg, at vi er sikker på mindst at have haft ham i fem sæsoner. Både for holdet, for vores sponsorer og for den danske håndboldliga er det et scoop. Med sine ekstraordinære kompetencer i mand-mod-mand-spillet er han et unikt bidrag til vores produkt og en yndling blandt vores publikum, lyder det Peter Bredsdorff-Larsen.