- Vi tager det, vi synes er bedst, og det der er plads til. Vi kunne sagten vælge flere ting, men vi er nødt til at begrænse os, siger Sanne Brøns Jensen, indehaver af La Casita, der arrangerer en mini street food festival. Og når udgangspunktet er det mexikanske køkken, bliver der selvfølgelig også mulighed for at smage såvel corona som tequila.

Street food festival hos La Casita

Tekst og foto: Peter Bruvik-Hansen 

Sanne Brøns Jensen, indehaver af La Casita på Bindslevs Plads, gør klar til tre dages minifestival

SILKEBORG En lille mexicansk bod med nachos, chili con carne og corona.

En hot-dog og burgerbod, hvor pølser og bøf er fremstillet af oksekød fra fritgående skotsk højlandskvæg og en bod, hvor der gives smagsprøver på kage og pandekager.

Det er lidt af de ingredienser som Sanne Brøns Jensen har mikset sammen til en tredages street food festival, der finder sted torsdag, fredag og lørdag.

- Det er sådan en mini street food festival. Vi fylder porten med små boder og stiller telt op i gården. Vi vil gerne skabe et socialt fællesskab, hvor folk mødes og samles om maden. Vi håber, at der bliver masser af liv i den her del af byen, siger Sanne