Anders Hansen - eller Facaden - fra Silkeborg er med på Displaysfestivalen i Fængslet i Horsens på lørdag. Foto: Martin Ballund

Facaden i Fængslet

Christian Kloch Larsen 

Silkeborg-band på Displayfestival i Horsens

SPOTLIGHT Silkeborg-bandet Facaden med rapperen Anders Hansen i front er lørdag aften på scenen i Fængslet i Horsens til årets Display-festival. På festivalplakaten står Facaden ved siden af danske navne som Saveus, Soleima og Whomadewho.

I præsentationen af Facaden skriver festivalen: »Facaden deltog i dette års Rock The Region, og beviste i den sammenhæng, at bandet i den grad er værdig og i stand til at banke en fest op på dette års Display«.

Facaden har haft en travl sommer med en halv snes koncerter. Bandet deltog blandt andet i talentkonkurrencen Quasar Rock ved Jelling Festivalen og blev nummer to ud af op mod 90 bands.