Mads Bo udkommer her i september med sin nye bog »Verdens grønneste juicer og smoothies«, som rummer 34 grønne opskrifter.

Foredrag med juice-mesteren

SILKEBORG Juice- og smoothiemesteren Mads Bo fra Ry holder tirsdag den 12. september om aftenen et humoristiske foredrag om let og sund livsstil i Medborgerhuset på Bindslevs Plads i Silkeborg.

»Grunden til at vi har for meget på sidebenene er, at det hul vi kommer maden ind i er meget større end det hul, det kommer ud af igen« - jo der er ikke humor og billeder for det indre øje, der mangler, når Mads Bo, ruller sig ud foran sit publikum. Foredragene med budskabet om, at det ikke behøver at være besværligt at leve sundere, har vist sig at ramme plet.

Mads Bos deler ud af sin viden om, hvad der sker med kroppen, når man drikker friskpressede juicer og smoothies lavet af grøntsager og ukrudt fra haven. På underholdende vis bliver tilhørerne gjort klogere på ilt, vand og optagelse af næringsstoffer i kroppen. Undervejs serveres der smagsprøver.