Silkeborg-Voel KFUM’s cheftræner Jakob Andreasen var bekymret i København, men han roste Hege Bakken Wahlquist. Foto: Jens dresling/Ritzau Foto

Ny Voel-spiller kunne ikke bruge ros til ret meget

Peter A. Sørensen 

Heke Bakken Wahlquist var bedste spiller hos Silkeborg-Voel - men på en billig baggrund

HÅNDBOLD Heke Bakken Wahlquist er kommet til Silkeborg-Voel op til sæsonen fra TTH Holstebro, og mod København Håndbold fik hun vist gode taker.

Men fløjspilleren kunne ikke bruge ros fra blandt andre sin træner Jakob Andreasen til ret meget. for Voel-holdet tabte 26-21.

- Det er jo fint med ros, men det er ikke så sjovt, når vi taber kampen, lød det på klingende norsk fra Heke Bakken Wahlquist.

Hun var langt fra tilfreds med Voel-holdets præstation i København.

- Vi spiller langt fra en god kamp, og det er ærgerligt, for vi trænede rigtig godt torsdag. Vi starter dårligt, og så kommer vi ikke rigtig med, selvom det bliver lidt bedre mod slutningen, mente den norske fløj, der havde svært ved at finde en forklaring på den dårlige indsats.

- Det er vanskeligt at sige. Måske er det en lang bustur eller noget andet. Men vi spillede jo en god kamp mod Randers, så jeg tror bare, at det var en offday, mente Heke Bakken Wahlquist, der er glad for skiftet til Silkeborg-Voel.

- Jeg har det rigtig godt. Jeg bor stadig i Holstebro, men jeg flytter herned til næste sæson, lød det fra fløjspilleren.