Eva Christoffersen førte an under halvanden times byvandring i Voel. Undervejs gik turen forbi Voel Ismejeri, som serverede is.

God opbakning til byfesten i Voel

VOEL Årets byfest i Voel nød stor opbakning.

Startskuddet lød torsdag med en koncert med Marie Frank i Voel Kirke og fortsatte fredag, hvor over 100 børn deltog i en stor børneevent i Voel Forsamlingshus. Her kunne de vælge mellem 15 forskellige aktiviteter, mens forældrene hyggede sig i en café i de tilstødende lokaler.

Samtidig benyttede en stor skare af voksne sig af at høre et yderst humoristisk foredrag ved Torben Mathews om øl. Det foregik i teltet på sportspladsen, hvor de også fik lejlighed til at smage sig igennem de bedste - og mærkeligste - øl fra Letland og Brasilien.

Lørdag fortsatte byfesten med morgenmad på boldbanerne, hvor den lokale brugs igen i år bød på rundstykker og kaffe. Teltet blev fyldt, og flere måtte indtage morgenkaffen stående.

Dagen fortsatte med loppemarked, byvandring og dagens øvrige aktiviteter - herunder gadefodboldturneringen, som blev byfestens store trækplaster. Omkring 300 var mødt op for at deltage i og overvære turneringen, der blev vundet af Gormsvej.

Ved aftenens fest i forsamlingshuset lød menuen på helstegt pattegris, men deltagerne savnede den lokale revyforening, der denne gang ikke bidrog til festlighederne.

Søndag sluttede byfesten med gudstjeneste i teltet på sportspladsen, hvor der var fuldt hus.

- Byfesten blev en stor succes. Vejret var i det lune hjørne og holdt tæt, når det skulle, hvilket bragte masser af mennesker til alle aktiviteterne, der var sat i søen af en helt ny byfestbestyrelse, fortæller Nikolaj Stocholm fra byfestudvalget.