BSV var mandag aften på besøg hos GOG, der sejrede efter en målfattig kamp i Gudme. Foto: Jakob Stigsen Andersen

Svækkede BSV’ere fightede forgæves på Fyn

Mathias Hove Andersen 

Søren Rasmussen stod en stor kamp i målet, men det var ikke nok for BSV, der både blev ramt af afbud og uheld på Fyn

HÅNDBOLD Bjerringbro-Silkeborg var mandag aften på besøg i Gudme, hvor GOG bød op til dans i ligaen, og fynboerne vandt opgøret med 21-19 foran 1748 tilskuere.

Gæsterne blev mødt af flere udforinger på Fyn, og allerede inden opgøret måtte Sebastian Skube melde fra af private årsager. Det betød mere spilletid end vanligt til Kasper Olsen og Mads Ø. Nielsen, der i stedet fik chancen hos sidste sæsons bronzevindere.

BSV’erne stod for kampens to første mål, men GOG kom hurtigt tilbage på omgangshøjde, og efterfølgende fulgtes de to hold pænt ad. Mest iøjnefaldende var rutinerede Søren Rasmussen, der straks bød ind med mange store redninger i gæsternes mål, hvor den rutinerede keeper også pillede et straffekast.

Otte minutter før pausen fik BSV endnu en væsentlig udfordring, da Nikolaj Markussen landede ned på foden af værternes Torsten Laen. Bagspilleren vrikkede om på den ene ankel, og han blev efterfølgende hjulpet fra banen med store smerter.

Trods uheldet bevarede gæsterne koncentrationen, og med halvandet minut tilbage på uret udlignede Jacob Lassen til pausestillingen 11-11.

Efter pausen fortsatte Søren Rasmussen med at vise storspil i målet, og gæsterne fightede i det hele taget flot for sagen, men et lille kvarter før tid kom hjemmeholdet alligevel foran med 17-14.

Føringen var primært et resultat af, at BSV’erne havde det svært i offensiven, hvor scoringer var en mangelvare, og samtidig blev Nikolaj Øris sendt til afkøling i to minutter.

Det forspring fik gæsterne aldrig hentet, og GOG endte med at vinde kampen med 21-19.