Stine Skogrand blev den store helt mod Viborg. Foto: Jakob Stigsen Andersen

Fantastisk comeback af Silkeborg-Voel

Michael Helligsø 

Med et mål i sidste sekund af Stine Skograd blev det til det ene point mod Viborg HK

HåNDBOLD Sikke et comeback af Silkeborg-Voel.

Med seks minutter tilbage af hjemmekampen mod Viborg HK var holdet bagud 19-25, men et uimodståeligt comeback sikrede det ene point efter en vanvittig afslutning.

I sidste sekund lykkedes det for Stine Skogrand at udligne til 25-25, og så brød Jysk Arena ellers ud i jubel efter en kamp, der i den grad lå til gæsterne.

I første halvleg var det ellers værterne, der var ovenpå.

Silkeborg-Voel fik et lille forspring ved stillingen 7-5, og anført af en stærkt spillende Anna Sophie Okkels kom værterne også foran 13-10.

Kort efter havde Rikke Iversen alletiders chance for at udbygge føringen yderligere, da hun fik chancen for at score i et tomt mål, men forsøget ramte stolpen, og stort set derfra gik det ned ad bakke.

Voels nye nordmand Birgitte Karlsen brændte for anden gang et straffekast, og gæsterne fik kort efter udlignet til pausestillingen 14-14.

Allerede efter seks minuttters spil af anden halvleg tog cheftræner Jakob Andreasen timeout ved stillingen 16-17, men den snak havde ingen effekt.

Voel-spillerne brændte alt for meget. Med 18 minutter igen var værterne bagud 16-20, og kampen syntes afgjort med seks minutter tilbage, da Viborg udbyggede føringen til 19-25.

I slutfasen forsøgte Voel et desperat comeback, og med 40 sekunder igen fik Jette Hansen endda reduceret til 24-25.

Viborg smed bolden væk, og så kunne Stine Skogrand i sidste sekund blive den store helt for hjemmeholdet.

Dagens Voel-topscorer blev nytilkomne Anna Sophie Okkels, der scorede seks gange - heraf fem mål i første halvleg.