Arkivfoto fra samletræf i Lunden. Foto: Jakob Stigsen Andersen

Samlertræf i Lunden

SILKEBORG På lørdag mødes samlere fra hele landet i Silkeborg, når landsforeningen Skandia holder sit halvårlige samlertræf i Lunden.

Alle børn har vist prøvet at samle på noget. Nogen holder aldrig op med det, og andre begynder med nye samle-interesser efter at være blevet voksne. Nogle af disse samlere har fundet sammen i foreningen Skandia.

I Lunden kan man på lørdag møde et meget alsidigt udvalg af samle-interesser: Vognpoletter, kuglepenne, receptkuverter, postkort, tændstikæsker, telekort, øl- og sodavandsetiketter, mønter, frimærker, julemærker, blomsterkuverter, teposer, servietter, nøgleringe, bryggeriartikler, påklædningsdukker, øloplukkere, jokere, klistermærker, pins og meget andet.

Der er naturligvis mulighed for at bytte, men også for bare at kigge på.