Kira Skov og Nikolaj Hess på Rampelys lørdag aften.

Skov og Hess på Rampelys

MUSIK Lørdag aften er der koncert på Rampelys med Kira Skov og Nikolaj Hess.

Sammen har de skabt et sæt af egne kompositioner og udvalgte standards i originale fortolkninger, med udgangspunkt i jazzens sangskat og med fortolkninger af blandt andre Leonard Cohen, Johnny Cash, Nina Simone, Bob Dylan, Billie Holiday og Gillian Welch for at nævne et uddrag. Kira Skov er aktuel med det anmelderroste album »In the beginning«. I kølvandet på Kira Skovs personlige tragedie, hvor han mistede sin mand og mange årige samarbejdspartner Nicolai Munch-Hansen, blev en lang række koncerter i foråret aflyst. Men Kira Skov gennemførte et par måneder senere at udgive ovennævnte plade og spillede i den forbindelse en håndfuld koncerter med projektet.

Hun har nu også valgt at gennemføre denne efterårsturne med Nikolaj Hess og udtaler i denne sammenhæng følgende:

- Jeg oplever, at musikken hjælper mig gennem sorgen. Jeg har brug for at spille og det føles meningsfyldt for mig at vende tilbage til mit arbejde. Trods mit store ulykkelige tab, bliver livet jo nødt til at gå videre, og musikken giver mig håb,

Nikolaj Hess er en anerkendt pianist på den danske scene.