Lübeck er hyggelig både sommer og vinter. Det berømte julemarked, som byen blandt andet bryster sig af, er nok så småt ved at gøre klar til åbningen 27. november, mens vi er der.

På musikweekend til Timmendorfer Strand

Lone Henningsen 

Tre dage med hygge, underholdning med entertaineren Arne Lundemann, dans og sightseeing ved Timmerdorfer Strand, tæt på Lübeck. Rejs 24.-26. november

Skru op for efterårshyggen og snup dig en festlig weekend med Læserklubben og De Graa Busser i Nordtyskland. Vi kører til Timmerdorfer Strand, der ligger ved vandet tæt på Lübeck, som vi også besøger.

Det dejlige Maritim Seehotel, beliggende lige ud til Østersøen er vores base for weekendens udfoldelser.

Lundemann, Bjørn & Okay
Vi har booket multikunstneren Arne Lundemann, der lørdag aften kan opleves for fuld udblæsning med jokes, parodier og sange. Også det populære danseband Bjørn & Okay, der har spillet dansktopmusik siden 60érne, kommer og spiller op til dans.

Afgang fra Midtjylland med bussen fredag 24. november fra morgenen af. Efter endt opsamling serveres kaffe/te og rundstykker. Vi kører via Flensborg, Slesvig, Kiel og det Holstenske Schweiz til Timmerdorfer Strand.

Ankomst og indkvartering på Maritim Seehotel i løbet af eftermiddagen.

Strandhotel med det hele
På hotellet er der restaurant, bar, komfortable værelser, spaområde med indendørs saltvands-pool, sauna, dampbad og gratis wifi.

Se flere oplysninger om hotellet på www.maritim.de.

Der er eventuelt tid til en lille gåtur eller et opkvikkende dyp i hotellets pool inden aftensmaden.

Lübecks seværdigheder
Lørdagen begynder med en morgenbuffet, hvorefter bussen kører til den fine gamle hansestad, Lübeck. Rådhuset, Mariekirken, Boodenbrookhuset, marcipan og Rotspon er nogle af byens kendetegn.

Der bliver nogle timer til sightseeing, shopping og frokost, inden vi returnerer til hotellet for at gøre klar til aftenens festivitas.

Fra klokken 19 til midnat står programmet på god mad, drikkevarer (øl, vand, husets hvid- og rødvin) ad libitum, forrygende underholdning og dans.

Søndag kan der soves lidt længe, inden vi efter morgenbuffeten tager afsked med hotellet og Timmendorfer Strand. Turen går retur gennem Slesvig-Holsten, og ved grænsen bliver der mulighed for at spise og eventuelt handle lidt til den kommende julemåned.

Retur til hjembyerne ved aftensmadstid.

Inkluderet i prisen
Prisen for denne tur er for avisens læsere 2495 kroner per person i dobbeltværelse. Eneværelsestillæg på 600 kroner. I prisen er inkluderet:

Buskørsel

Rejseleder

Morgenkaffe og rundstykker i bussen på udrejsen

To nætter på Maritim Seehotel

To gange morgenbuffet

Festaften med underholdning og dans

To gange middag

Lørdag aften drikkevarer ad libitum

Udflugt til Lübeck

Bestemt plads i bussen kan reserveres for 100 kroner.

Tilmelding til Læserklubben i Silkeborg på [email protected] eller på telefon 87 22 84 69.