Sissel turnerer med et stjernespækket hold af musikere og sangere. Sammen vil de byde på en koncert, som spænder fra klassiske julesange til soul- og gospel-perler. Sange som får julestemningen til at sænke sig over publikum. foto: tom koldstad

Til julekoncert med Sissel

Juletur til København med koncert af Sissel Kyrkjebø i Operahuset, ophold på skønne Copenhagen Island Hotel og en tur i Folketinget. Tag med Læserklubben 11.-12. december

Jul - Sissel Kyrkjebø - Operahuset - lækker middag - flot hotel, må siges at være en rigtig god kombination.

Når så dette oven i købet bliver krydret med en rundvisning i landets magtcenter med efterfølgende frokost i Snapstinget, begynder det at ligne en rigtig god tur.

Med Sørens Rejser som teknisk arrangør kører bussen fra Silkeborg, Ikast og Herning mandag 11. december mellem klokken 08.30 og 09.30 (nøjagtige tider angives senere).

Ophold med udsigt
I Middelfart kører vi ind og får os en dejlig brunch med lidt af hvert, hvorefter vi fortsætter over Storebæltsbroen til København.

Først på eftermiddagen når vi frem til Københavns havn og det moderne hotelkompleks, der ligger på en kunstig ø. Broen, der forbinder Copenhagen Island Hotel med resten af havnen, er inspireret af den charmerende gamle Ponte Vecchio i Firenze og designet af Kim Utzon Arkitekter.

Indenfor venter der os et topmoderne hotelophold med de luksusfaciliteter, som vi med rette kan forvente af et hotel opført i 2006. Næsten uanset hvor på hotellet man opholder sig, er der en imponerende udsigt over vandet og de mange rekreative omkringliggende tilbud.

Middag og koncert
Klokken 17 samles vi i hotellets restaurant »The Harbour«, hvor en tre-retters menu venter os.

Efter en dejlig middag kører vi til det smukke operahus, hvor koncerten begynder klokken 20. Billetterne er i bedste kategori, så vi alle kan nyde såvel Sissels skønne ydre, som hendes fantastiske stemme, på fornemmeste vis. Når koncerten er slut køres der tilbage til hotellet.

Rundt på Christiansborg
Tirsdag efter den fyldige morgenbuffet kører vi ind til Christiansborg. Her i magtens centrum får vi en rundvisning samt fortællingen om dagligheden for den folkevalgte flok, der har fået den vigtige opgave at bestemme over vort land.

Efter rundsviningen er der bestilt frokost i Snapstinget.

Når frokosten er spist har vi et par timer til at nyde den julepyntede hovedstad på egen hånd, inden vi atter samles og kører mod vest og Jylland.

Forventet hjemkomst mellem klokken 19.30 og 20.30.

Prisen er
Prisen for denne tur er for avisens abonnenter 2895 kroner per person i dobbeltværelse. Ikke-abonnenter betaler tilsvarende 2995 kroner. Eneværelsestillæg på 575 kroner.

I prisen er inkluderet:

Buskørsel

Brunch i Middelfart

Tre-retters middag mandag

Ophold på Copenhagen Island Hotel

Billet til Sissels Julekoncert i Operahuset (Kat. A)

Transfer hotel-Operahus t/r

Morgenbuffet

Rundvisning på »Borgen«

Frokost i Snapstinget

Bestemt plads i bussen kan reserves for 100 kroner.

Tilmelding til Læserklubben i Silkeborg på [email protected] eller på telefon 87 22 84 69.