Jutland Vikings fik noget at juble over lørdag, men tabte søndag. Foto: Martin Ballund

Sejr og nederlag til Vikingerne

Peter A. Sørensen 

Ishockeyholdet tabte til Copenhagen efter et hav af udvisninger, men vandt over Herlev/Rungsted

ISHOCKEY Det blev en weekend på godt og ondt for Jutland Vikings, der var på Sjælland for at spille to kampe. For med hjem i bussen var en sejr på 9-7 over Herlev/Rungsted og et nederlag på 3-4 til Copenhagen.

Søndag gjaldt det opgøret mod Copenhagen, og det kom til at stå i udvisningernes tegn.

Allerede efter 11 minutter var der faldet syv udvisninger, og da Vikings Ian McLelan scorede kort før første periodes afslutning skete det i undertal.

Copenhagen tog revanche og kom på 2-1 i anden periode, men der var lagt op til en tæt afslutning, da Peter Hindkjær scorede til 2-2. Så eksploderede udvisningerne imidlertid igen efter en diskutabel dommerkendelse.

Vikins fik hele syv ture i straffeboksen i de sidste små otte minutter. Sebastian Fredensborg fik 20 minutter for usportslig optræden, mens målvogter Wiktor Kopycinski efter tid fik matchstraf - lige efter han var kommet ind fra en fem minutters pause i straffeboksen.

Udvisningerne betød, at Copenhagen scorede to gange, og så hjalp det ikke, at Ian McLelan scorede sig andet mål 30 sekunder før tid.

Lørdag var Jutland Vikings på besøg hos Herlev/Rungsted. Det blev en målrig affære med periodecifrene 1-1, 3-4, 3-4.

Kampen var helt lige ved 4-4 og 7-7, men to mål i sidste minut fra

Ivan Glavonjic sikrede sejren. For øvrigt i en kamp, hvor Vikings kun fik to udvisninger.

Ivan Glavonjic scorede tre gange i alt, Ian McLelan og Mads Riis scorede to gange, mens Kim Juelsgaard og Mikkel Krogh kom på tavlen en enkelt gang.