Tricktyve stjal 15.000 kroner fra kvindes kort

SILKEBORG Tirsdag klokken 15.50 blev en 60-årig kvinde fra Silkeborg opsøgt af en mand på parkeringspladsen ved Lidl på Nørrevænget, mens hun var ved at putte sine varer i bilen. Manden havde en pakke i hånden og talte engelsk.

Han spurgt hende om vej til Skanderborg, og mens kvinden prøvede at forklare vejen, kravlede en anden mand ind i bilen på den anden side og stjal kvindens dankort fra hendes pung.

Klokken 15.55 blev der hævet 15.000 kroner fra kvindens dankort, og politiet venter nu på at se overvågningsbillederne fra hæveautomaten.

Manden med pakken beskrives som 20-25 år, spinkel, cirka 175 centimeter høj og med sort, kort hår. Politiet tror, at tricktyvene har luret kvindens dankortkode i Lidl, og råder folk til at passe på, når de betaler ved kassen.