Kasper Larsen stopper i Mors-Thy Håndbold og ligner et godt bud på en ny BSV-keeper. Foto: Jens Anker Tvedebrink

Tidligere BSV-keeper er varmt emne igen

Peter A. Sørensen 

Ifølge Midtjyllands Avis er Kasper Larsen et varmt emne i Bjerringbro-Silkeborg som afløser for Sebastian Frandsen

HÅNDBOLD Bjerringbro-Silkeborg er i akut mangel på en målmand, efter Sebastian Frandsen er blevet langtidsskadet, og et velkendt navn er dukket op som mulig afløser.

Ifølge Midtjyllands Avis’ oplysninger er BSV’erne varme på at hente Kasper Larsen tilbage til klubben - og gerne allerede i den nærmeste fremtid, hvor holdet også har kampe i EHF Cup’en.

Kasper Larsen var med til at vinde guld med Bjerringbro-Silkeborg i sæsonen 2015/16 og stod især i DM-semifinalen en god kamp, men på det tidspunkt havde BSV’erne skrevet kontrakt med Sebastian Frandsen.

Kasper Larsen er siden flyttet til Mors-Thy, hvor han har været stærkt stående, men ifølge avisens oplysninger har keeperen stadig varme tanker om BSV. Spørgsmålet er så, om Mors-Thy vil slippe sin keeper midt i sæsonen.

BSV-direktør Jesper Schou er tavs om forbindelsen.

- Jeg kan ikke kommentere på navne, men vi arbejder på mange fronter i forhold til en ny målmand, siger BSV-direktøren, der dog konstaterer om Kasper Larsen:

- Kasper er en utrolig interessant spiller, som vi kender rigtig godt. Han stod en stor sæson, da vi blev danske mestre, men om han er et emne, kan jeg hverken be- eller afkræfte. Vi har mange emner på blokken, siger Jesper Schou.

Han håber, at der kan komme en løsning i løbet af den nærmeste fremtid.

- Vi håber, at vi er relativt tæt på. Vi har brugt de sidste dage på at få skabt et overblik både i Danmark og i udlandet. Gennem vores netværk er mange navne kommet i spil, og dem har vi undersøgt og nu snævret feltet ind. Men vi arbejder med flere emner, siger BSV-direktøren.

BSV’erne skal næste gang i kamp på mandag, hvor KIF Kolding København kommer til Jysk Arena.