Sebastian Skube og resten af offensiven boltrede sig mod Kolding. Foto: Martin Ballund

BSV hentede sikker sejr over Kolding

Michael Helligsø 

2317 tilskuere i Jysk Arena så BSV besejre KIF Kolding København med 31-28

HåNDBOLD Efter fire runder af sæsonen kan Bjerringbro-Silkeborg nyde udsigten fra ligaens top.

Mandag aften blev det foran 2317 tilskuere i Jysk Arena til en sikker 31-28 sejr mod KIF Kolding København, og dermed har BSV’erne vundet tre af de første fire ligakampe.

Det medlevende publikum blev særligt i første halvleg forkælet med glimrende angrebsspil, mens det kneb mere efter pausen, og det betød, at sejren blev mindre, end den kunne være blevet.

I første halvleg bragte udeholdet sig på 1-4, men BSV’erne kom hurtigt efter det, og KIF’s muligheder for en sejr blev tidligt forringet af, at målmand Marcus Cleverly efter bare 10 minutters spil fik direkte rødt kort for at bremse Stefan Hundstrup i et kontraløb.

Særligt i første halvleg var Nikolaj Øris helt forrygende, og hans syv scoringer før pausen var kraftigt medvirkende til, at BSV ved pausen førte 16-13.

Kampen blev reelt afgjort i starten af anden halvleg, da fem hurtige BSV-scoringer i træk udbyggede føringen til 21-13.

Udeholdet blev hele tiden blev holdt på behagelig afstand, men i anden halvleg var det som, at BSV løsnede grebet, og derfor fik KIF tre minutter før tid fik afstanden formindsket til 29-26.

Helt spændende blev det dog aldrig på en aften, hvor hjemmeholdet i glimt fik demonstreret holdets store potentiale.

I målet havde Søren Rasmussen med flere gode redninger sin store andel i en festlig aften i Jysk Arena, men jubelbrølene var højest, når den nye publikumsyndling, Jesper Nøddesbo, leverede en af sine finurlige scoringer.

Topscorere blev højresiden med Nikolaj Øris og Jacob Lassen, der scorede henholdsvis syv og otte gange. Magnus Landin scorede syv mål for gæsterne.