Multi-coloured wardrobe showcase, for sale, closeup view

Modeshow for jordens børn

For 15. gang arrangerer Terre Des Hommes i samarbejde med Silkeborgs detailhandel og Poul Munk stort modeshow

SILKEBORG Der vil uden tvivl være mange, der ser frem til underholdning med Jan Schou og Liselotte Krogager, når de med forskellige underholdende indslag vil være med til at gøre årets modeshow hos Poul Munk til en festlig affære.

Og der vil givetvis også være en del, der ser frem smagsprøver fra Jysk Musikteater, der viser uddrag på årets musical-klassisker »Cabaret«.

Men det er modeshowet med trend og tendenser fra en række af Silkeborgs butikker, der fortsat er hovedmenuen, når Terres Des Hommes arrangerer velgørenhedsarrangement, hvor en del af overskuddet går til Arusha i Tanzania, hvor Terre Des Hommes gennem fadderskaber og donationer støtter Intel Skolen.

Sidste år fik Terre Des Hommes bygget et kæmpe væksthus på skolens grund, så den nu er selvforsynede med grønsager til de 400 børn, der hver dag får et måltid mad på skolen.

For mange af børnene er det det eneste måltid, de får i løbet af dagen, da børnene kommer fra meget fattige kår. På skolens grund er der også bygget et børnehjem, der for tiden rummer 138 forældreløsebørn. Det er børn, som er blevet fundet på gaden, hvor de har tigget til de daglige fornødenheder.

Modeshowet afholdes tirsdag den 10. oktober, og billetprisen inkluderer et let traktement. Ved arrangementet og på catwalken vil man se modeller og inspiration fra Blomsterbutikken Kvisten, Collection i Kjellerup, Elisabeth Katballe, Huset Lene Bak, Kære Børn, Familie Frisøren, Farstad Optik, Fleur Bodywear, Lisell Mode, Lord Nelson, Noa Noa, Parfumeriet, og Sport 24. Det er også hos disse, man kan købe billet.

Arrangementet støttes endvidere af Poul Munk A/S, Teltudlejning ved Hardy Nielsen, FS Lyd og Lys samt Føtex.