Billedet her er taget fra udkørslen til Ringvejen fra Nylandsvej. Herfra kan man ikke køre ud på grund af asfaltarbejde. Foto: Søren Nielsen

Trafikkaos i Silkeborg: Ringvejen er spærret

Brian Holst 

Silkeborg Kommune har taget hul på en ny etape af renoveringen af Ringvejen. Det skaber kaos og forvirring

SILKEBORG Det har skabt et større trafikalt kaos i Silkeborg, at Silkeborg Kommune i dag har taget hul på en ny etape af renoveringen af ringvejen.

Det er nu stykket fra Søndre Ringvej til Nørrevænget, der skal lægges ny asfalt på. Det betyder blandt andet, at Kærsgårdskrydset er lukket. Desuden er det umuligt at køre på Ringvejen fra blandt andet Nylandsvej og Sølystvej.

Midtjyllands Avis har fået flere henvendelser fra frustrerede bilister, der er blevet overrumplet af lukningen. Desuden er der kritik af, at skiltningen ikke er optimal, ligesom også buschauffører er blevet overrasket af vejlukningen.

Tirsdag morgen var der blandt andet massiv kødannelse på Viborgvej og Borgergade ind mod byen. Blandt andet fordi borgerne i Hvinningdal - som skal mod Silkeborg - ikke kunne komme gennem Kærsgårdskrydset.

Ifølge Silkeborg Kommunes hjemmeside er der omkørsler ad Viborgvej til Balle Kirkevej og Hvinningdalvej til Herningvej. »Så vidt muligt vil krydset ved Nørrevænget ikke blive lukket«, skriver kommunen på hjemmesiden.

Cyklister kan uhindret færdes på cykelstien.

Det forventes, at Silkeborg Kommune slutter asfaltarbejdet på strækningen på fredag.