Rasmus Bjergs nye show »Vel-Bjerget« kan ses i Kedelhuset onsdag 5. oktober.

Vel-bjerget komiker

Rasmus Bjerg kommer til Silkeborg med sit nye show

STANDUP I Rasmus Bjergs første soloshow, mødte vi ham som barn. Vi så ham som Stig Rossen, som Elvis, som klovn med rød næse, som sin morfar, som Hello Kitty og som sig selv. Han forsøgte at besvare spørgsmålet om, hvad der egentlig er indeni Rasmus Bjerg. Vi fik historien om drengen, der voksede op i Vester Nebel uden penge, uden den store gule Lego-borg, uden carport og bidet. Men med store armbevægelser og med drømmen om at underholde.

I sit nye show, »Vel-bjerget«, som torsdag 5. oktober kan ses i Kedelhuset, samler Rasmus Bjerg op, hvor han slap. Vi skal høre, hvordan det gik, efter at han forlod Vester Nebel. Han blev blandt andet skuespiller, overvægtig og folkekær.

Han blev far til fire, fik rhododendronbed, han fik sommerhus med sprossevinduer,og han fik succes.

Nu sidder han i sit skærgårdskar med høj puls, forpustet og har det godt, lidt for godt, for Rasmus Bjerg er blevet: Vel-Bjerg’et.