SIF tabte til FCN efter et stort kollaps. Foto: Mikkel Berg Pedersen/Ritzau Foto

Kæmpe kollaps sendte SIF i knæ

Peter A. Sørensen 

SIF viste flot spil i en lille time, men så scorede FC Nordsjælland fire gange på 10 minutter

FODBOLD Hvad skete der lige der? De 3608 tilskuere på Jysk Park måbede gevaldigt, da et ellers stærkt spillende SIF-hold på 10 minutter lukkede fire mål ind mod topholdet fra FC Nordsjælland, hvilket førte til et nederlag på 2-4.

Et kollaps af dimensioner.

Det ændrede det, der lignede en forrygende SIF-dag og en føring på 2-0 til en mareridtsdag. Så SIF-manager Peter Sørensen må have svært ved at sove i aften, når han tænker på SIF-defensiven.

For SIF’erne sad ellers tungt på første halvleg og havde flere store tilbud, men bolden ville ikke i kassen.

Det kom den i stedet i starten af anden halvleg, hvor først Jens Martin Gammelby med et godt skud og derefter Mate Vatsadze efter flot oplæg fra Robert Skov og Casper Sloth fik bolden i nettet og bragte SIF foran 2-0.

Men ud af ingenting slog topholdet til. Et indlæg i SIF’s venstreside passerede efter 59 minutter ind til Emiliano Marcondes, der uhindret headede FC Nordsjælland tilbage i kampen. Og det fik for alvor SIF-defensiven til at vakle.

Fire minutter senere sendte Mathias Jensen et godt skud i nettet, og tre minutter senere var det Ernest Asante, der alt for let kunne finte SIF-keeper Thomas Nørgaard væk.

Og for at strø salt i såret gik der kun tre minutter, før Mathias Rasmussen gjorde det til 2-4.

SIF’erne havde muligheder efter de fire kasser til gæsterne, men tættere end et hovedstød på overliggeren til Gustaf Nilsson kom SIF ikke.

Så SIF kan nu se frem til et trist landskampspause, hvor holdet i to kampe har lukket otte mål ind.