I 2015 var det denne række af kendte TV2-værter, som styrede showet.

Knæk Cancer sender live fra Torvet i Silkeborg

Søren Nielsen 

SILKEBORG Tirsdag den 24. oktober transmitteres TV2’s program Go`Aften Danmark live fra torvet i Silkeborg.

Som optakt til TV2`s årlige indsamlingsshow Knæk Cancer kører TV2 rundt i Danmark og besøger fire udvalgte byer.

Silkeborg har ansøgt og har været så heldige at blive valgt som en af de fire værtsbyer.

Knæk Cancer-ugen er en optakt til lørdagens kæmpe live show. Her medvirker de fleste af landets kendte personligheder. Alle med det formål at kæmpe sammen og indsamle midler der kan bidrage til at knække cancer.

Torvet i Silkeborg vil hele dagen danne ramme om adskillige udstillinger, workshops, kræftrådgivning, sundhedsbus, lyspose og forebyggelsestelt og ikke mindst madboder med sund kost. Byens skoler er ligeledes inddraget i arrangementet.

Der opstilles scene, hvorfra en kendt dansk kunstner vil underholde i forbindelse Go´Aften Danmark. Efterfølgende gives en ekstra optræden til glæde for de fremmødte borgere og gæster, som har lyst til at lægge vejen forbi Silkeborg.

Silkeborgs butikker opfordres også til at være med i eventen. Handel Silkeborg er i gang med at koordinere den del med de lokale butikker, der blandt andet kan sælge særlige lysposer i den gode sags tjeneste.