DGI indbyder til pigedag på MTB. Lørdag er der kursus både for begyndere og letøvede.

MTB-kursus – kun for piger

MOTIONSCYKLING DGI i Silkeborg inviterer lørdag den 7. oktober på mountainbike-kursus - men det er kun voksne kvinder, der er inviteret.

På kurserne er der mulighed for at blive tryg på mountainbike sammen med andre piger. Der er introduktion til grundteknikker og øvelser på MTB, som deltagerne selv kan bruge efterfølgende. Om formiddagen er der kursus for begyndere og om eftermiddagen for letøvede. Starten går fra P-pladsen ved Ivershave på Århusvej 61.

Øvelserne er basisøvelser for alle, der vil i gang med at bruge MTB som motionsform.

- Vi har gennem flere år oplevet, at kurser kun for piger er populære. Pigerne vil gerne være sikre og lære den rigtige teknik, og det handler ikke om at køre stærkt, før der er styr på det, fortæller idrætskonsulent i DGI Midtjylland, Dorthe Mikkelsen.

To instruktører vejleder deltagerne, og der bliver blandt andet også tid til at se på, om den enkeltes MTB er rigtigt indstillet. De indledende øvelser foregår på græsplæne, hvorefter deltagerne skal ud og afprøve det lærte på det blå spor i Silkeborg Nordskov. Tilmelding er nødvendig.