Fra torsdag morgen lukker komunen vejene Nørrevænget/Navervej til Nørrevænget/Bredhøjvej.

Trafiknyt: Kærsgårdskrydset kan benyttes igen

Pia Egeberg 

Tredje etape af renoveringen af Ringvejen er afsluttet, og krydset ved Kærsgårdsvej/Søndre Ringvej kan nu benyttes i alle retninger

SILKEBORG Onsdag morgen har kommunen afsluttet vejarbejdet ved Kærsgårdskrydset/Søndre Ringvej, Det betyder, at krydset ved Kærsgårdsvej/Søndre Ringvej er åben for kørsel i alle retninger igen. Dog er Nordre Ringvej spærret fra Nylandsvej til Nørrevænget onsdag morgen.

Men selvom krydset er åbent igen, er vejarbejdet ved Ringvejen ikke slut endnu. Nu tager kommunen hul på fjerde etape af asfaltbelægningen ved Ringvejen fra Nørrevænget/Navervej til Nørrevænget/Bredhøjvej.

Strækningen er spærret fra torsdag morgen til og med fredag den 6. oktober. Det samme er krydset ved Nørrevænget/Navervej/Nordre Ringvej.

Silkeborg Kommune har nu endelig offentliggjort en foreløblig slutdato for vejrarbejdet, så silkeborgenserne kan se frem til at Ringvejen er færdig med sin renovering fredag den 20. oktober, hvis vejret tillader det.