Gerd Baarstrøm er en af de lokale kunstnere, som deltager i »Spor Kunsten«. Foto: Jakob Stigsen Andersen

Professionelle kunstnere åbner dørene

Professionelle kunstnere åbner atelierdørene i den kommende weekend

KUNST 12 kunstnere fra Silkeborg og omegn byder i weekenden indenfor, når de sammen med øvrige kunstnere i Midt- og Østjylland deltager i professionelle kunstneres svar på Åbne Atelierdøre.

Arrangementet hedder »Spor Kunsten 2017« og på Godsbanen i Aarhus kan se en stor udstilling, hvor samtlige 65 medvirkende kunstnere fra det midt- og østjyske område er repræsenteret med et værk hver. Værkerne vises også på storskærme på Silkeborg Bibliotek.

Både lørdag og søndag er der mulighed for at kigge indenfor i værksteder og atelier og få en snak med professionelle kunstnere. Lørdag og søndag er der »Spor Kunsten« hos:

Jette Bækgaard, Funder Kirkeby, Steen Aksel Hovmand, Bryrup, Elisabeth Laursen, Virklund, Lis Rejnert Jensen, Thorsø, Gerd Baarstrøm, Resenbro, med gæstekunstner Jens Josefsen, Leif Dræby, Silkeborg, Nurith Miryam Lumer-Klabbers, Bryrup, Klaus Becker, Silkeborg, Mette Mailund Strong, Silkeborg, med gæstekunstner Else Duedahl og Randi Kornerup-Bang fra Silkeborg.