Har man ikke mulighed for at køre langt uden om disse afspærringer, kan man benytte omkørslen. Omkørsel skal ske ad Viborgvej, Nordre Højmarksvej og Øster Bordingvej. Foto: Silkeborg Kommune

Trafiknyt: Fjerde etape af vejrenoveringen starter i dag

Pia Egeberg 

Silkeborgenserne kan se frem til trafikale udfordringer ved Ringvejen fra Nørrevænget/Navervej til Nørrevænget/Bredhøjvej til og med fredag

SILKEBORG Fjerde etape af renoveringen af Ringvejen er påbegyndt her til morgen. Denne gang er det Ringvejen fra Nørrevænget/Navervej til Nørrevænget/Bredhøjvej som er spærret til og med fredag fordi der skal lægges nyt asfalt.

Torben Sander, vejtekniker ved Silkeborg Kommune, mener ikke, det vil give flere trafikale problemer end hidtil, men råder folk til at køre udenom, hvis det er muligt.

- Der bliver længere vej udenom for dem, der plejer at benytte de spærrede veje, og det vil være til gene. Men det drejer sig kun om to dage, siger Torben Sander.

Vejret var skyld i, at Nordre Ringvej var spærret fra Nylandsvej til Nørrevænget onsdag morgen, selvom kommunen havde meldt ud, at vejene ville være blevet åbnet onsdag morgen.

- De datoer på vores hjemmeside er cirka datoer, fordi vi aldrig ved, hvordan vejret bliver, og om vejret kan forsinke arbejdet. Og vi vil hellere lave arbejdet ordentligt end halvt, så vejene kan holde i mange år fremover, siger Torben Sander.

På kommunens hjemmeside kan man se foreløblige datoer for vejarbejdet. Og selvom det ser ud til, at de holder »pause« en uges tid, er ugen sat af til uforudsete hændelser.

- Vi vil arbejde på vejene alle dage, indtil vi er færdige, og vi kommer altså ikke til at holde pause, siger Torben Sander.