© TEO LANNIE/6PA/MAXPPP

Hvem skal løbe med Sundhedsprisen 2017?

SILKEBORG Det er igen blevet tid til at indstille kandidater til Sundhedsprisen 2017 i Silkeborg Kommune.

Hvert år nomineres engagerede og initiativrige ildsjæle til Sundhedsprisen, fordi de skaber gode rammer for sundhed og trivsel hos andre i kommunen.Samtidig giver de det ekstra skub, der skal til for at vælge det sunde valg. Det vil Silkeborg Kommune gerne anerkende.

Det kan være en skole i nærområdet, der skaber rammer for aktiv læring under åben himmel. Det kan være en virksomhed, der motiverer medarbejderne til at spise sundere. Eller måske en forening, som er god til at støtte op om aktiviteter for sårbare eller ældre. Man kan indstille præcis det initiativ, man synes gør det nemmere at træffe et sundere valg, og som gør en forskel for andre. Det er Silkeborg Kommunes sundheds- og forebyggelsesudvalg, der modtager forslag.

Sidste års vinder var Broen, som fik prisen for foreningens store arbejde med at hjælpe udsatte børn og unge til at deltage i fritidsaktiviteter.

Broen vandt 10.000 kroner, som blev givet videre til julehjælp til udsatte familier i Silkeborg Kommune. Sidste chance for at indstille kandidater er den 29. oktober, og Sundhedsprisen vil blive overrakt under BSV´s hjemmekamp i Jysk Arena tirsdag den 12. december.