Mon ikke man kan få en virkelig flot ring og et rigtig godt bryllup med sådan en milliongevinst på kontoen ... Foto: Colourbox

En del af milliongevinst skal gå til frieri og bryllup

En heldig silkeborgenser i 40’erne vandt i weeekenden en million kroner i Lotto - det giver ham og kæresten råd til at blive gift

SILKEBORG I weekenden holdt Lotto stor fødselsdagsfest, og der var derfor fire ekstra millioner at vinde på millionærgarantien. En af de heldige vindere er en mand i 40’erne fra Silkeborg. Og han får ifølge en pressemeddelelse fra Danske Spil ret travlt det næste stykke tid.

Danske Spil har mandag ved middagstid talt med den heldige vinder, som kunne fortælle, at han kommer til at love, at noget af gevinsten skal gå til en ring, som han kan fri til kæresten med.

- Jeg har længe drømt om at blive gift, men jeg synes ikke rigtig, at vi har haft pengene til det. Vi har købt et hus, som der har været en del flere reparationer på end forventet, så det har nok forlænget drømmen om et bryllup lidt. Også fordi vi gerne ville have råd til at holde et brag af en fest. Jeg ved godt, det måske er en dårlig undskyldning, men nu kan jeg da heller ikke bruge den mere, siger han med et stort grin til Danske Spil.

Nu skal det være
Da den nybagte lottomillionær bliver konfronteret med, at kæresten med stor sandsynlighed opdager, at han har tænkt sig at fri, når denne historie bliver offentliggjort, siger han:

- Jamen, så må jeg jo hellere være klar til at komme ned på knæ.

Straks efter snakken med Danske Spil lover han derfor, at han skal ud at købe diamanter.

- Ja. Nu skal det simpelthen være.

Champagne, sang og dans
Familien har allerede taget lidt forskud på fejringen af gevinsten, siden silkeborgenseren søndag tjekkede sin mail og opdagede, at der var en million kroner på vej til ham fra Danske Spil.

- Jeg havde lige sendt min kæreste på legepladsen med vores fire børn. Men jeg lover dig for, at jeg fik ringet dem hurtigt hjem. Vi åbnede en flaske champagne og sang og dansede rundt i huset alle sammen. Det var helt fantastisk, siger han.

Håber på et »ja«
Ud over et bryllup skal pengene bruges på at få huset færdigt hurtigere end beregnet. Og så skal hele familien ud at rejse.

- Du drømmer simpelthen ikke om, hvor glade vi er over at have vundet. Jeg ved godt, at det jo ikke er en gevinststørrelse, som gør, at vi siger vores respektive job op og så videre. Men nu kan vi forsøde vores tilværelse lidt og få en masse dejlige familieoplevelser, som vi ikke har haft mulighed for i lang tid. Det er virkelig fantastisk. Nu håber jeg bare på, at min kæreste siger »ja«, når jeg frier. Men mon ikke, lyder det fra den glade vinder.