Bilernes Hus er den ene af to nominerede bilforhandlere fra Silkeborg til årets Auto Awards, der finder sted i slutningen af november i Cirkusbygningen i København. Foto: Pr-foto

Lokale bilforhandlere er nomineret til Auto Awards 2017

Martin Hove Thomsen 

To bilforhandlere i Silkeborg er nomineret til priser ved årets prisuddelingsfest i den danske bilbranche

SILKEBORG Når en række af bilbranchens aktører den 28. november skal hædres ved Auto Awards 2017 i Cirkusbygningen i København, bliver det med et par Silkeborg-bilforhandlere blandt de nominerede.

Bilernes Hus er nomineret i kategorien Årets Nyvognsforhandler, mens Sand Jensen er nomineret i kategorien Årets Brugtvognsforhandler.

I alt skal der uddeles statuetter i 22 kategorier ved årets Auto Awards, der har til formål at fremhæve, hædre og sætte pris på de aktører i bilbranchen i Danmark, som gør en forskel og sætter en høj standard til inspiration og udfordring for hele branchen.

Og skal man vinde i kategorierne Årets Nyvognsforhandler og Årets Brugtvognsforhandler, skal man leve op til følgende beskrivelse, som folkene bag Auto Awars 2017 skriver på sin hjemmeside:

»Vinderen i kategorien Årets Brugtvognsforhandler (og Årets Nyvognsforhandler, red.) vil være en succesfuld og rentabel brugtvogns-forhandler (og nyvognsforhandler, red.) med et godt forretningskoncept og hvor der ikke kun er målt på omsætning & overskud, men også ledelse, værksted, enestående kundeservice, høj kundetilfredshed og kreativitet i henhold til promovering, der medfører trafik og mersalg.«