Sebastian Frandsen stopper i BSV til sommer. Foto: Jakob Stigsen Andersen

Officielt: BSV siger farvel til endnu en målmand

Michael Helligsø 

Efter to sæsoner i Bjerringbro-Silkeborg søger Sebastian Frandsen væk til sommer

HåNDBOLD Der var store forventninger til Sebastian Frandsen, da den nu 23-årige målmand sidste sommer kom til klubben fra Ribe-Esbjerg.

Men opholdet i Søhøjlandet har ikke været den ønskede succes, og derfor skilles BSV og Sebastian Frandsen efter denne sæson. Det blev onsdag eftermiddag officielt.

Det er endnu ikke meldt ud, hvor han fortsætter karrieren, men ifølge TV2 Sport er TTH Holstebro et varmt bud på en kommende arbejdsgiver.

- Jeg har valgt at starte forfra igen og finde et nyt sted med nogle nye udfordringer. Jeg skal et sted hen, hvor jeg sætter lidt mere fokus på mig selv og på min egen udvikling. Den satte jeg måske ikke helt i højsædet, da jeg valgte Bjerringbro-Silkeborg, siger Sebastian Frandsen.

Han var sidste sæson med til at vinde DM-bronze og spille BSV videre til 1/8-finalen i Champions League.

- Når jeg ser tilbage på min tid i Bjerringbro-Silkeborg, så har jeg karrieremæssigt ikke fået det ud af det, som jeg håbet på, men jeg har helt bestemt lært en masse, som jeg kan få gavn over fremover i min karriere, siger målmanden.

Han er øjeblikket langtidsskadet og ventes først tilbage til foråret, hvor han håber på at kunne hjælpe holdet i slutspillet.

Cheftræner Peter Bredsdorff-Larsen vurderer også, at det er bedst, at BSV og Sebastian Frandsen går hver til sit.

- Både Sebastian Frandsen og vi havde store forventninger til samarbejdet, men det er ikke gået helt, som begge parter havde håbet på. Derfor er vi blevet enige om, at det er bedst, at han står i en anden klub, siger træneren.

Tirsdag blev det også officielt, at BSV siger farvel til rutinerede Søren Rasmussen, så derfor skal klubben finde et helt nyt målmandsteam til den kommende sæson.

Det er endnu ikke meldt ud, hvor Søren Rasmussen fortsætter karrieren, men diverse medier erfarer, at Ribe-Esbjerg bliver hans kommende klub.