Sanne Salomonsen optrådte i august på Torvet i Silkeborg. Nu bliver anden del af showet vist på Tv2 Charlie. Foto: Jakob Stigsen Andersen

Rockshow slog seer-rekord

Kenneth Husum 

TV2 Charlie sender anden del af et store rockshow på Torvet

SILKEBORG Det fyldte Torvet, da TV2 Charlie i begyndelsen asf august havde Rockshow med blandt andet Sanne Salominsen, Anders Blichfeldt og Sko/Torp, og interessen var også stor foran skærmene. Første del af Rockshowet blev set af 107.000 seere, hvilket var rekord for programmet.

TV2 Charlie sender lørdag aften den anden del af showet, som blev optaget på torvet her i Silkeborg torsdag 3. august med store danske rocknavne, der optrådte med Det gamle Rådhus son en flot baggrund.

Sammen med Anders Blichfeldt optræder rockmamma Sanne Salomonsen og duoen Sko/Torp.

Sanne Salomonsen byder på de nye sange »Baby Blue« og »Farvel Til Blues«, men spiller selvfølgelig også klassikeren »Hvis du forstod«.