- Vi er nødt til som butik at være bevidst om, at vi skal forsøge at skille os ud fra andre. Det er hverken fedt for butikkerne eller kunderne, hvis vi er ens. Og det er også derfor, vi ser det som vores fornemmeste opgave at inspirere kunderne og guide dem i den rette retning, siger Helle Jakobsen, der sammen med sin mand Morten markerer de første ti år med Ting ved at give butikken den helt store make-over.

Ting har fået den helt store tur

Tekst og foto: Peter Bruvik-Hansen 

Morten og Helle Jakobsen markerer de første ti år med Ting med en gennemgribende nyindretning af butikken på Tværgade

SILKEBORG - Alt har været nede, konstaterer Morten Jakobsen kort, da han og hustruen Helle skal give en status på de forandringer, der gennem de sidste seks-syv uger har fundet sted i Ting, som parret har drevet gennem ti år.

Butikken har de sidste fem år haft sin nuværende placering på Tværgade, og selv om der løbende er sket store og mindre ændringer, har parret valgt at give butikken og indretningen den helt store tur.

- Vi er her for at sælge varer, men vi er her i høj grad også for at inspirere kunderne. Det er lidt vores mantra, siger Helle Jakobsen, der suppleres af sin mand.

- Gennem årene har vores varesortiment ændret sig. Det har betydet, at vi skal vise vores varer på en anden måde, og det har vi brugt de sidste mange uger på, siger han.