Kasper Larsen var med til at vinde DM-guld med Bjerringbro-Silkeborg i sæsonen 2015/2016. Nu vender han tilbage til BSV på en treårig aftale. Foto: Jens Anker Tvedebrink

Officielt: Kasper Larsen får treårig aftale i BSV

Mathias Hove Andersen 

Efter to sæsoner i Mors-Thy vender Kasper Larsen tilbage til BSV, hvor han var med til at vinde DM

HÅNDBOLD For tre uger siden kunne Midtjyllands Avis afsløre, at Bjerringbro-Silkeborg arbejdede på at hente Kasper Larsen tilbage til klubben, og fredag blev det officielt, at målmanden tiltræder på en treårig aftale gældende fra næste sæson.

En klausul i kontrakten har gjort det muligt at hente målmanden i Mors-Thy, der får en mindre økonomisk kompensation, og Kasper Larsen returnerer dermed til BSV, hvor han vandt DM-guld i 2016.

- Jeg nød hver eneste træning og hver eneste kamp, sidst jeg var i Bjerringbro-Silkeborg, og så endte det jo med DM-guld. Bjerringbro-Silkeborg er en rigtig fed klub at være i med nogle store ambitioner, som passer rigtig godt til mine egne ambitioner, siger Kasper Larsen, der drømmer om mere metal i Søhøjlandet.

- Jeg stræber efter at spille med helt fremme og nappe nogle flere medaljer, og jeg vil selvfølgelig rigtig gerne prøve at være dansk mester igen, fastslår Kasper Larsen.

Cheftræner Peter Bredsdorff-Larsen lægger ikke skjul på, at Kasper Larsen aldrig har været forsvundet fra BSV’s radar.

- Jeg har haft tæt kontakt med Kasper, og jeg har hele tiden haft i tankerne, at vi en dag skulle finde sammen igen og få ham tilbage til BSV. Nu bød muligheden sig, og så var det oplagt. Det er en sand gulddreng, der vender tilbage. Han havde store aktier i, at vi vandt guld, og han er en fantastisk fyr i dagligdagen, siger Peter Bredsdorff-Larsen, der roser keeperen høje niveau.

BSV håber på at kunne præsentere endnu en målmand i løbet af de kommende uger, men i første omgang markerer aftalen med Kasper Larsen enden på nogle begivenhedsrige dage, hvor klubben har offentliggjort, at både Sebastian Frandsen og Søren Rasmussen takker af i klubben efter denne sæson.